Karoglan o Livaji i Kaliniću: Namjerno sam ih stavio da igraju zajedno

Foto: fah

Hajduk je u trećoj pripremnoj utakmici odigrao 1-1 sa slovenskim Koperom.
Slovenski sastav je poveo u 66. minuti golom Gabriela Groznica s ruba šesnaesterca, a Hajduk je uspio izjednačiti u 87. minuti, strijelac je bio Yassine Benrahou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na konferenciji za medije dvoboj je komentirao trener Mislav Karoglan.

– Zahvaljujem na gostoprimstvu i dobroj atmosferi, rekao bih da je Koper bio i bolji, na kraju je ostalo 1:1. Bitno mi je bilo da neki igrači dobiju minute, da vidimo njihovo stanje. Jer, neki se vraćaju od ozljeda, nisu u punom trenažnom procesu. Dogodila se i viroza Prpića pa smo morali izmišljati s određenim pozicijama. Ali, najbitnije mi je recimo, da je Elez izdržao svih 90 minuta, dobio sam i neke odgovore, tko može neke stvari odraditi, a tko ne može, rekao je Karoglan.

Komentirao je i suradnju Marka Livaje i Nikole Kalinića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Namjerno sam ih stavio da igraju zajedno 30 minuta. Kalinić je u boljem stanju nego sam očekivao. Bilo je tu mladih momaka ispod njih u rombu, to je teško, potreban je veliki intenzitet za igrati romb. Skoko je dobro igrao, Brajković prvi put na poziciji beka. Zadovoljan sam sve u svemu, i s Kalinićem i Livajom također, dodao je Karoglan.

Bijele čeka još jedna pripremna utakmica prije povratka u Split, protiv poljskog Slaska koja se igra u subotu.

– Zadovoljan sam s nekolicinom momaka, neću govoriti s kim nisam zadovoljan. Donijeli smo neke zaključke, neki moraju puno više raditi, ali to je sve jedan normalan proces, zaključio je Karoglan, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.