Kći predsjednice Grabar-Kitarović izostat će sa Zlatne piruete zbog ozljede!

Foto: fah

Počela su natjecanja na 51. Zlatnoj pirueti, jednom od najstarijih europskih natjecanja u klizanju. No, ove godine zbog ozljede je izostala Katarina Kitarović, kći predsjednice Hrvatske, Kolinde Grabar-Kitarović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Katarina je obnovila ozljedu leđa. Riječ je o njezinoj staroj ozljedi i u ovom trenutku ne mogu točno reći kada će se vratiti na led i koliko će dugo trajati stanka. Vjerujem da sezona za nju nikako nije završena, istaknula je Ivana Jakupčević, njezina trenerica za Večernji list.

Prošle godine Katarina Kitarović bila je najbolje plasirana hrvatska klizačica na međunarodnom natjecanju u Zagrebu na juniorskom ISU Grand Prix Croatia Cupu, a odlične nastupe imala je i na ranijim Zlatnim piruetama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.