Klub Danijela Subašića u velikoj krizi: Monaco otpustio Leonarda Jardima, trenera koji je ‘ispisao neke od najljepših stranica u povijesti kluba’

Foto: fah

Francuski nogometni velikan Monaco otpustio je trenera Leonarda Jardima (44) zbog loših rezultata na početku ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Monaco, koji je pod Jardimovim vodstvom osvojio naslov prvaka 2017. godine, a prošle sezone završio na drugom mjestu, u prvih je devet kola ove sezone osvojio samo šest bodova te se nalazi na tek 18. mjestu ljestvice.

Osim naslova prvaka Francuske, Monaco je u sezoni 2016/17. stigao i do polufinala Lige prvaka.

Iz kluba su naveli kako Jardimu i njegovom stožeru žele “sve najbolje” u daljnjoj karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pod Jardimovim vodstvom ispisali smo neke od najljepših stranica u povijesti ovog kluba i on će uvijek biti dio naše obitelji”, objavio je dopredsjednik Monaca Vadim Vasiljev.

Jardim je u Monaco stigao u ljeto 2014. te je s klubom imao ugovor do 2020. godine, no na početku ove sezone se pokazalo kako su ovoljetni odlasci Thomasa Lemara (Atletico Madrid), Fabinha ( Liverpool) i Joaoa Moutinha (Wolverhampton) bili preveleki hendikep za nastavak niza odličnih rezultata.

Iz Monaca još nisu objavili me Jardimova nasljednika, a francuski mediji kao najvećeg kandidata ističu bivšeg napadača tog kluba i francuske reprezentacije Thierryja Henryja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.