Kobe i kći bili su na misi i pričestili se prije nesreće

Foto: Instagram, Facebook, Župa Gospe Kraljice anđela, montaža narod.hr

Kobe Bryant i kći Gigi bili su na misi i pričestili se samo nekoliko sati prije nego što su poginuli u helikopterskoj nesreći. Zajedno su molili tog jutra u 7 sati na svetoj misi Gospe Kraljice anđela u Newport Beachu, piše DailyMail.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasnogovornica župe Gospe Kraljice anđela potvrdila je za DailyMail.com da su bili na misi, a jedan je svećenik, koji je prisustvovao na kasnijoj misi u crkvi, objavio: “Tijekom svete mise, naš svećenik nas je obavijestio da su Kobe Bryant i njegova kćerka jutros prisustvovali misi u Gospinoj kraljici anđela”.

“Prijatelj mi je poslao SMS poruku danas kako bi mi rekao da je prijateljica jutros vidjela Kobea Bryanta na misi”, objavio je David Barnes, katolički svećenik u Bostonu.

Timothy Freyer, koji se trenutno nalazi u Rimu s Papom, rekao je da je Kobe Bryant “katolik odan svojoj vjeri” koji je “volio svoju vjeru”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bio je vrlo diskretan. Ušao bi i stajao na kraju crkve, a isto tako i njegova obitelj, a obično bi odlazio malo ranije prije samog kraja službe. U crkvi su ga jako voljeli i bio je vrlo pobožan, vrlo predan svojoj vjeri”, rekla je glasnogovornica župe za DailyMail.com.

Helikopter je nesreću imao oko 10 sati ujutro iznad brdovitoga terena u Calabasasu u Kaliforniji, oko 65 km sjeverozapadno od Los Angelesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.