Kolumbija šokirala Brazil i prekinula Dungin niz, isključeni Neymar i Bacca

epa04805689 Brazilian striker Neymar Jr. (C) argues with referee Enrique Osses of Chile (L) during the Copa America 2015 Group C match between Brazil and Colombia, at Estadio Monumental David Arellano in Santiago de Chile, Chile, 17 June 2015. EPA/Kiko Huesca

Nakon jučerašnjeg ogleda Argentine i Urugvaja (1:0) na Copa Americi odigran je i drugi dosad najspektakularniji susret prvog kruga i to između Brazila i Kolumbije u skupini C. Los Cafeterosi su pobijedili rezultatom 1:0 prekinuvši niz od 11 pobjeda brazilske reprezentacije otkad ih je preuzeo izbornik Dunga, piše vecernji.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ujedno, zakomplicirala se i situacija uoči posljednjeg kola u skupini jer tri momčadi imaju po tri boda – Brazil, Kolumbija i Venezuela (uz utakmicu manje) dok je Peru (također s utakmicom manje) bez bodova.

Pobjedu Kolumbiji pogotkom je donio 23-godišnji branič Jeison Murillo, najbolje se snašavši u gužvi pred suparničkim golom nakon ubacivanja Cuadrada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazilci su imali veći posjed lopte (60 posto), a Kolumbijci su pogodili iz jedinog udarca u okvir. Imali su još 10 udaraca koji su prošli pored Jeffersonovog gola. Dungina momčad dvaput je pucala u okvir.

A čim je utakmica završila prvo je isključen nervozni Neymar jer je loptom pogodio kolumbijskog igrača, a od suparnika koji su nasrnuli na njega najagresivniji bio je Carlos Bacca pa je i on dobio crveni karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obje momčadi tako će biti oslabljene u posljednjem kolu kad će Brazil igrati s Venezuelom, a Kolumbija protiv Perua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.