Kontroverzni Zlatan Ibrahimović ponovno u svom elementu: ‘Oni puno pričaju, ali malo rade’

Foto: fah

Bivši švedski reprezentativac, kontroverzni i samoljubivi Zlatan Ibrahimović, u svojoj dugoj karijeri ponajbolje igre pružio je u Italiji igrajući za Juventus i Milan. Iako nikad nije dostigao veličinu Crstiana Ronalda i Lionela Messija nerijetko se voli s njima uspoređivati, pa i sebe stavljati u prvi plan ispred definitivno najboljih igrača svijeta posljednjih petnaestak godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U razgovoru za talijanske medije Ibrahimović je otkrio svoje planove, a ponajprije je Talijane zanimalo hoće li se jednog dana vratiti u Italiju, a odgovorio je i na pitanje hoće li se jednog dana vratiti u Milan, naravno, ako bi stigao poziv.   A neće…

Podsjetimo, bivši švedski reprezentativac uskoro bi trebao postati slobodan igrač budući da mu ističe ugovor  L.A Galaxyjem.

‘Možda imam 38 godina, ali sam i dalje prepun želje za dokazivanjem. Ne razmišljam previše o budućnosti, ali konačnu ću odluku donijeti zajedno sa svojom obitelji. Želim nastaviti igrati i trebat ću nešto specijalno kako bi zadržao ovu vatru u sebi, bilo da je to ovdje ili u nekom drugom klubu”, rekao je Ibrahimović za Gazzettu dello Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O Italiji Ibrahimović kaže kako se želi vratiti ali u klub koji bi se borio za naslov prvaka.

”Ako se vratim onda se želim boriti za naslov. Ne želim da me netko zove zato što mi je ime Zlatan Ibrahimović, nisam životinja iz zološkog vrta da me neko dovede samo da bi me ljudi gledali.”

Komentirao je Ibrahimović i činjenicu da je Milan nedavno zbog loših rezultata smijenio  trenera Marca Giampaola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Oni su katastrofa! Puno pričaju, ali malo rade. To nije klub u kojeg su se svi zaljubili u Italiji, ali i ostatku svijeta. Vjerojatno u klubu ima previše krivih ljudi. Kao igrač mi je bio jedan od najdražih, ali Maldini nema ono nešto što je potrebno kako bi bio direktor tako velikog kluba. Ali, iskreno, ima težak zadatak jer nije lagano ostvarivati dobre rezultate s ograničenim sredstvima”, zaključio je bivši švedski reprezentativac, koji s reprezentacijom Švedske, za razliku od Ronalda s Portugalom i Messija s Argentinom, nije napravio gotovo ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.