Planetarno poznati nogometaš Mane: “Što će mi Ferrariji i dijamanti ako ne mogu pomoći drugima?”

Foto: fah

Jedna od najvećih zvijezda Liverpoola, Sadio Mane, dolazi iz Senegala. Nije zaboravio svoje korijene pa se uvijek vraća svojoj domovini i pomaže siromašnima i nemoćnima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan je novinar bio potpuno impresioniran ovim skromnim nogometašem, pa je na svom blogu “Sensivel Mente” opisao što mu je Senegalac poručio kada su razgovarali.

“Pitao sam ga kako je moguće da ga nimalo nije promijenilo sve što je ima – svi ti milijuni, sva ta popularnost… Svakog bar malo to promijeni, a on mi je odgovorio: “Što će meni, prijatelju, 10 Ferrarija, 20 dijamantnih satova ili dva aviona? Zar nije važnije napraviti nešto za svoje ljude?”.

“Ja sam gladovao, radio na polju, preživio ratove, igrao bosonog nogomet, nisam imao obrazovanje i druge loše stvari, ali sada zahvaljujući nogometu mogu pomoći svojim ljudima”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Mane se redovito druži s “običnim ljudima” unatoč svojoj planetarnoj popularnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.