Kostelić: Osjećao sam se kao Bambi na ledu

Kad se s brojem 20 spustio u cilj Crvenog spusta, Ivica Kostelić je bio na 16. mjestu s dvije sekunde i 40 stotinki zaostatka za vodećim Austrijancem Marcelom Hirscherom, a najbolji je hrvatski skijaš opisao da se na stazi osjećao “kao Bambi na ledu”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivica Kostelić je na Sljemenu triput bio na korak do pobjede, još jednom završio na trećem mjestu pobjedničkog postolja, scenarij kakav je teško bilo zamisliti nakon prve vožnje u kojoj se sa startnim brojem 20 spustio niz stazu sa 16. vremenom, dvije sekunde i 40 stotinki iza Marcela Hirschera.

“Osjećao sam se kao Bambi na ledu. U ovom trenutku to je moja realnost. Nadam se da će vožnja biti dovoljna za ulazak u prvih 30. U ovom se trenutku moram zadovoljavati s malim ciljevima”, izjavio je Ivica nakon što je završio prvu vožnju.

Ništa vedrije nije opisao ni svoju skijašku budućnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Glupo mi je više govoriti o 15 operacija koje sam imao na koljenu. Nadam se da ću sezonu završiti među 30 najboljih u slalomu. O tome će ovisiti odluka o mojoj skijaškoj budućnosti.”

Prevedeno, moguće je da smo svjedoci posljednjeg Kostelićevog nastupa na Sljemenu, na kojem su ga opet oduševili navijači.

“Fenomenalni su. U Schladmingu ima 40.000 ljudi, ali navijaju su samo za svoje. Kod nas su navijači više fer, navijaju za sve”, zaključio je Kostelić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što se niz stazu spustilo prvih 50 skijaša sa startne liste, Kostelić zauzima 23. mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.