Kovačevo i Dalićevo ‘otkriće’ poput vjetra: Ante Rebić treći najbrži igrač Svjetskog prvenstva!

Foto: fah

Hrvatski napadač, Ante Rebić, jedno od otkrića Nike Kovača u Eintrachtu, a u zadnje vrijeme Zlatka Dalića u reprezentaciji, treći je najbrži nogometaš Svjetskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, kako smo već pisali nakon što je Eintracht u finalu njemačkog Kupa šokirao Bayern igrač najbolje njemačke momčadi Mats Hummels biranim je riječima govorio o Hrvatu: ! ‘Brz kao strijela’. I doista, Rebić je u finalu Bayernu dao dva gola. Za Vatrene u zadnje vrijeme igra dosta dobro, čak je zasjenio Ivana Perišića.

Spomenimo kako je najveća brzina koju je Ante postigao tijekom utakmice s Nigerijom  bila 33,3 km/h. Rebić bi trebao po boku biti jedan od aduta Zlatka Dalića i naše reprezentacije protiv Argentine, zajedno s Perišićem trebao bi centaršutevima upošljavati sjajnog skakača Marija Mandžkukića.  Navodno su bočne pozicije najslabije točke Argentine.

Očekivao, i s 33 godine na leđima, najbrži nogometaš Mundijala u Rusiji je trenutni i najbolji strijelac prvenstva Cristiano Ronaldo, koji je zabio do sada, u dva kola, četiri gola.  Ronaldu je u jednom sprintu izmjerena brzina od 33,98 km/h. Ispred Rebića je još samo Peruanac, Luis Advíncula, koji je trčao 33,77 km/h, piše portal 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo su najbrži igrači na Svjetskom prvenstvu:

1. Cristiano Ronaldo 33,98 km/h (Portugal)
2. Luis Advíncula 33,77 km/h (Peru)
3. Ante Rebić 33,3 km/h (Hrvatska)
4. Marco Ureña 33,08 km/h (Kostarika)
5. Achraf Hakimi 32,83 km/h (Maroko)
6. Mathew Leckie 32,83 km/h (Australija)
7. Giancarlo González 32,83 km/h (Kostarika)
8. Christian Bolaños 32,83 km/h (Kostarika)
9. Romelu Lukaku 32,83 km/h (Belgija)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.