Kristijan Lovrić: ‘Čudesno je igrati kao Modrić s toliko godina, treba mu napraviti spomenik’

lovrić
Foto: snimka zaslona

Kristijan Lovrić, najbolji igrač Gorice, u podcastu HNTV-a pričao je o tome kako je biti prvi igrač u povijesti Gorice s nastupom za A vrstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Što se tiče reprezentacije, oduševljen sam svime tamo. Dečki su me prihvatili, bili su jako ljubazni i pristupačni, olakšali su mi svaki dan koji sam proveo tamo. Ovim putem zahvaljujem izborniku Daliću koji mi je dao priliku da debitiram, žao mi je samo što debi nisam okrunio golom”, rekao je Lovrić pa dodao:

“Nije mi bilo svejedno kad sam se probudio na dan okupljanja. Ipak sam morao doći u svlačionicu s najboljim igračem svijeta Lukom Modrićem, mojim idolom Ivanom Perišićem i brojnim drugima. Bio sam jako uzbuđen to jutro, znojio sam se kao na zagrijavanju. Došao sam prvi na okupljanje, mislim da je samo Vida bio tamo prije mene. Došao sam tamo i pozdravio se s njim, odmah sam na prvu vidio kakvi su to dečki. Luka mi je isto normalno prišao, zaželio mi dobrodošlicu, svi su napravili isto. Osjećao sam se fenomenalno”, ispričao je.

“Puno toga se može vidjeti na treninzima reprezentacije. Gledati Modrića… To je magija u nogama. Jednom prilikom sam na treningu išao na njega pa sam se sjetio na koga idem i stao da me ne polomi. S toliko godina biti kao dečko od 18 godina, to je čudesno. Treba mu napraviti spomenik u Zagrebu. Ma ne samo u Zagrebu, u svakom gradu Hrvatske. Kako on kaže u svlačionici Hrvatske, tako je. On je drag i dobar dečko, ne bahati se, nije arogantan”, rekao je Lovrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.