Krznar objasnio izmjenu Petkovića i poručio: Neke stvari ćemo morati mijenjati

Foto: GNK Dinamo

U susretu 3. kola H skupine Europske lige Dinamo je na gostovanju u Beču pred 22.300 gledatelja izgubio od Rapida sa 1-2 upisavši drugi poraz u skupini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Rapid je danas bio agresivan, rastrčan, na svakoj lopti, bio je brži i zasluženo je došao do pobjede. Nakon primljenog gola više nismo mogli odgovoriti Rapidu, puno smo brzali i žurili, i ono što je ključ, malo osvojenih drugih lopti, rekao je trener Dinama Damir Krznar nakon utakmice.

Komentirao je izmjenu Brune Petkovića u 39. minuti.

– Petkova izmjena bila je prisilna, to nas je poremetilo u napadačkoj igri. Vukao je ozljedu glave od Rijeke, mislili smo da će proći uz tablete, ali nakon dva udarca glavom, više nije mogao s njome igrati. Morali smo ga mijenjati jer nije funkcioniralo onako kako je trebalo, objasnio je Krznar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se na loš ulazak u utakmicu.

– Isticali smo to cijeli tjedan, znali smo da će biti ključ agresivnost, snaga i volja, a nismo dobro odgovorili na njihovu. Pozabavit ćemo se o uzrocima interno, ali neke ćemo stvari morati mijenjati, rekao je Krznar.

U samoj završnici susreta bilo je mnogo nervoze na terenu, dobio je trener pitanje i o suđenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ne volim tražiti alibije u trećim strana, sutkinja je odradila najbolje što je mogla, nekad je griješila, ali bitno je da smo mi bili lošiji nego sutkinja. Nervoza se javlja kad ti nešto ne ide od noge, isto tako nepotrebno, uzeli smo si sami sedam minuta igre nervoznim reakcijama, to me žalosti, rekao je na konferenciji za medije Krznar, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.