Kvalifikacije za SP: Hrvatska i protiv Kosova u rujnu na Maksimiru!

Foto: fah

Hrvatska će i utakmicu protiv Kosova u sklopu kvalifikacija za Svjetsko nogometno prvenstvo igrati u Zagrebu, takva je odluka donesena na sjednici Izvršnog odbora HNS-a koja je danas održana u Opatiji. Vatreni će proriv Kosova igrati nakon ljetne stanke, dakle, 2. rujna, istog dana na rasporedu su još dva kvalifikacijska dvoboja naše skupine, Finska će biti domaćin Islandu, a Turska će gostovati kod Ukrajine. Turska i Island glavni su konkurenti Hrvatskoj u našoj kvalifikacijskoj skupini, prije toga će Hrvatska u šestom mjesecu putovati na Island, A u Tursku će Vatreni 5. rujna. Očito je kako se kvalifikacije zahuktavaju te bi vrlo skoro puno toga moglo biti jasnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Hrvatska je vodeća momčad skupine s 13 osvojenih bodova, izabranicima Ante Čačića slijedi, kako smo rekli, Island s 10 bodova, s kojom će Hrvatska igrati već 11. lipnja u Reykjaviku. Eventualnom pobjedom Hrvatska bi napravila veliki korak na putu do SP-a u Rusiji iduće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.