L’Equipe otkriva: Nova era Reala, slaže se super momčad, hoće li čistku ‘preživjeti’ Luka Modrić?

Foto: Snimka zaslona

Kako smo već pisali trener Reala Zinedine Zidane imat će u ljetnom prijelaznom roku na raspolaganju astronomskih 500 milijuna eura za igračka pojačanja, a na vrhu liste želja su Kylian Mbappe, Eden Hazard i Paul Pogba, objavili su u petak španjolski mediji. Riječ je o vrhunskim igračima, svoju su klasu potvrdili i na Svjetskom prvenstvu u Rusiji prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li zbog ove rekonstrukcije Reala i dovođenja vrhunskih igrača, koji su znatno mlađi od njega, u drugi plan doći kapetan hrvatske reprezentacije i najbolji igrač svijeta Luka Modrić? Naime, sve se više kroz medije provlači da bi Modrić već na ljeto mogao završiti u Interu… Navodno će put Milana i zvijezda BarceloneIvan Rakitić.

Kako piše najugledniji sportski dnevnik na svijetu, L’Equipe, Modrić će od iduće sezone biti u drugom planu. Real stvara super momčad.

L’Equipe je Zidane pokušao pomoći u sastavljanju nove momčadi, naravno, neki stari će ostati te će biti i okosnica ”nove Realove ere”. Na golu bi trebao biti Navas, dok Thibaut Courtois postaje rezerva. Na desnom boku ostaje Carvajal, a standardnost u momčadi zadržat će kapetan Reala i legenda kluba, Sergio Ramos, drugi bi središnji branič trebao postati De Ligt, iako je spomenuto Ajaxovo čudo od djeteta navodno na korak do Barcelone. L’Equipe otkriva da se u igru ubacio i Real, a kad Real krene novaca ne manjka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

De Ligt je znatno jeftiniji od Koulibalyja, koji je prva želja Zinedine Zidanea, za kojeg Napoli traži nevjerojatnih 150 milijuna eura.

Na lijevom će boku ostati Brazilac Marcelo, iako igra jednu od najlošijih sezona u svojoj bogatoj karijeri, uostalom, ove sezone ni Real kao momčad ne briljira. S klupe će u obrani čekati Militao, no, zato neće biti mjesta za Varanea. Realu je navodno dosta ucjena te će ga jednostavno – pustiti.

Vezni red će doživjeti velike promjene. Hoće li zbog toga ispaštati Luka Modrić, ako, naravno, ne ode u Inter?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno će od trojice igrača u sredini terena čistku preživjeti jedino Casemiro, dok bi 34-godišnji Luka Modrić ostao, ali kao prva zamjena za Casemira. Luka je, dakle, blizu klupe.

Zinedine Zidane na transfer-listu će navodno staviti Balea i Kroosa. Od dolaska Miralema Pjanića neće biti ništa, no, zato dolazi Pogba, kao i Mbappe desno i Hazard lijevo. Benzema bi, iako ne briljira ove sezone, ostao standardan u špici. Ipak je Benzema, kao i Zinedine Zidane, Francuz.

Nova momčad Reala prema uglednom francuskom dnevniku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navas; Carvajal, De Ligt, Ramos, Marcelo – Pogba, Casemiro, Rabiot – Mbappe, Benzema, Hazard.

Pričuva: Courtois, Militao, Nacho, Reguilon, Llorente, Modrić, Asensio, Vinicius Junior.

Odlaze: Varane, Kroos, Bale, Odriozola, Isco, Vazquez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.