Ima li hrvatska nogometna reprezentacija razloga za brigu zbog ozljeda na utakmici s Meksikom?

Foto: fah

Nakon utakmice s Meksikom liječnik hrvatske nogometne reprezentacije Zoran Bahtijarević imao je jak puno posla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kod Badelja je riječ o ozljedi koljena, ne mogu reći ništa više. Koliko je teška znat će se tek nakon njegova povratku u Fiorentinu gdje će obaviti pregled magnetskom rezonancom, u četvrtak ili petak. Tako sam se dogovorio s liječnikom Fiorentine jer mi idemo na put i nismo imali vremena da u Dallasu ode na magnet”, rekao je.

Šime Vrsaljko je napustio teren, ali nema ozljede, osjetio je zatezanje u mišiću i preventivno izašao.

No, strah je bio veći kod Pjace.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

” Pobojao sam se kad sam vidio da Pjaca ima problem s koljenom, da je na njemu ogrebotina, no, srećom, radi se samo o površinskoj stvari, ništa se bitno nije dogodilo”, ističe.

Lovre Kalinić i Domagoj Vida dobili su udarce u glavu, ali srećom bez posljedica, pišu Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.