Lindsay Vonn najbrža na treningu spusta

Američka skijašica Lindsay Vonn ostvarila je najbolje vrijeme na prvom treningu spusta Svjetskog kupa u talijanskoj Cortini d’Ampezzo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olimpijska pobjednica u spustu iz Vancouvera 2010. je na stazi Olympia ostvarila vrijeme 1:37.99. Drugo mjesto s nešto manje od sekunde zaostatka osvojila je Talijanka Sofia Goggia, pobjednica zadnjeg spusta u Bad Kleinkirchheimu, dok je treća bila Amerikanka Jacqueline Wiles sa 2.92 sekunde minusa.

Spust skijašica je na rasporedu u petak, a djevojke će u Cortini voziti spust i u subotu, dok je u nedjelju na rasporedu super-g.

Na treningu spusta nije bilo hrvatskih skijašica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ukupnom poretku Svjetskog kupa uvjerljivo vodi Amerikanka Mikaela Shiffrin (1,381 bodova) ispred Švicarke Wendy Holdener (560) i Slovakinje Petre Vlhove (554).

U poretku spustašica vodi Tina Weirather iz Lihtenštajna (170) ispred Talijanke Goggije (169) i Austrijanke Cornelije Hutter (168).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.