Lokomotiva prestigla Hajduk, Zadar ostao posljednji

Nogometaši Lokomotive su 2-1 (1-1) pobjedom protiv Hajduka u susretu 22. kola Prve HNL stigli na trće mjesto ljestvice s dva boda prednosti u odnosu na splitski sastav, dok je u drugom subtnjem dvoboju Zagreb kao gost nadigrao posljednjeplasirani Zadar sa 1-0 (1-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lokomotiva - Hajduk 2-1
Pogotke za Lokomotivu protiv Hajduka u Kranjčevićevoj ulici postigli su Andrijašević (7) i Gržan (53), dok je za Splićane strijelac bio Maglica (26).

Bodove Zagrebu na stadionu Stanovi donio je Boban (8). S nova tri boda Zagreb se učvrstio na petom mjestu sa 30 bodova, dok je Zadar ostao na 16 bodova, dva više imaju Istra 1961 i Osijek.

Zadar - Zagreb 0-1
Na vrhu MAXtv Prve lige je Dinamo s 55 bodova, devet manje ima druga Rijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MAXtv Prva liga, rezultati 22. kola:

Petak:
Slaven Belupo – Istra 1961 2-1 (Grgić 17, Mirić 45+1 / Jo 22)
Subota: Lokomotiva – Hajduk 2-1 (Andrijašević 7, Gržan 53 / Maglica 26)
Zadar – Zagreb 0-1 (Matić 8)

Nedjelja:
Osijek – Dinamo (15 sati)
Split – Rijeka (17 sati)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.