Luka Modrić vjeruje u svoj bivši klub: Mogu do naslova, iako će biti teško!

Foto: Twitter

Kapetan Vatrenih Luka Modrić četiri je godine igrao, i bio među najboljima, za momčad londonskog Tottenhama. U to vrijeme, samo ”nešto kraće”, dres Tottenhama nosio je vršnjak Luke Modrića, bivši kapetan Dinama, Niko Kranjčar, kome su ozljede, nažalost, ”sputale” karijeru.  Kapetan Vatrenih nije zaboravio svoj bivši klub, iz kojeg je otišao u Madrid, ali i protiv kojeg je u dresu Reala nedavno u Liga prvaka i zaigrao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Jako sam sretan kad vidim da se Tottenham poboljšava kao klub u svim aspektima. Na terenu i izvan njega. Ulaže se puno, ima dosta novih terena za trening, a tu je i novi stadion za budućnost. Klub je jako napredovao od kada sam otišao”, rekao je Luka Modrić u razgovoru za Talk Sport.

Podsjetimo, Luka je za Tottenham odigrao 160 utakmica, asistirao 27 puta ze zabio 17 golova. Nažalost, Modrić, pa čak ni u tandemu s Garethom Baleom, nije uspio ”dovući” Tottenham do vrha Premier lige.  Nisu bili ni blizu, iako su igrali europske kupove.  Danas je Tottenham jedna posve drugačija, puno jača, momčad. Prošle su sezone završili prvenstvo na drugom mjestu odmah iza Chelsea, ove se sezone također bore za naslov koji čekaju od 1961. godine.  Tottenham trenutno ima pet bodova manje od vodećeg Manchester Cityja. Naizgled puno, no, engleska liga je uvijek nepredvidiva i veći su se preokreti događali.

“Mislim da bi Tottenham ove sezone mogao osvojiti naslov prvaka Engleske. Je, teško je, ali ako nastavi igrati kao do sada zašto da ne. Tu je blizu i može osvojiti Premier ligu”, poručio je Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.