Mandžukićev prijatelj o njemu privatno: ‘On je medvjed, ali dobar medvjed, koji čuva svoju privatnost i privatni život’

Foto; Twitter

Bivši Juventusov stoper Medhi Benatia danas igra u katarskom Al-Duhailu s Marijom Mandžukićem. Prije dolaska Mandžukića u klub vlasnici su ga pitali kakav je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nije se promijenio. Pitali su me o njemu. Rekao sam im: ‘Vidjet ćete. On nije netko tko se puno smije, ali na terenu mu možete vjerovati jer daje 200 posto na svakom treningu i na svakoj utakmici. On je ratnik'”, rekao je.

“Teško je objasniti njegovu posebnost. On je medvjed, ali dobar medvjed, koji čuva svoju privatnost i privatni život do te mjere da ako ga netko pita što je radio nakon treninga, odgovorit će da to nije nešto što nekog drugog treba zanimati”, pojasnio je.

“Sigurno da mu nedostaju toplina i podrška navijača kao na Juventusovom stadionu. Tamo su izvikivali njegovo ime, u Torinu je bio jako voljen, to ga je jako motiviralo. Često razgovaramo o tome – u Kataru morate pronaći druge razloge za motivaciju kada izađete na terene”, smatra Benatia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.