Marin Čilić nakon pobjede za Hrvatsku u Bogoti: Zadovoljan sam servisom, imao sam meč pod kontrolom od početka

Foto: fah

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić uvjerljivom je 6-1, 6-4, 6-1 pobjedom protiv Alejandra Gonzaleza doveo Hrvatsku u vodstvo od 1-0 protiv Kolumbije u Bogoti u susretu za ostanak u Svjetskoj skupini Davis Cupa, a nakon susreta Čilić je ustvrdio kako je od samoga početka imao potpunu kontrolu dvoboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Od početka sam imao meč pod kontrolom. Stalno sam držao Gonzaleza pod pritiskom, a jako sam zadovoljan i sa servisom jer ga nisam niti jednom izgubio. Morao sam biti koncentriran tijekom čitavog meča”, rekao je Čilić.

Pobjedom protiv Gonzaleza Čilić je stigao do svog 23. uspjeha u nastupima za Hrvatsku čime se izjednačio s Ivanom Ljubičićem na prvom mjestu.

“Nebitno je stizanje Ljubičićevog rekorda. Bitno je da momčad pobjeđuje, da smo stalni sudionici Svjetske skupine. Prošle smo godine bili u finalu i nadamo se kako ćemo u sljedećih nekoliko godina još jednom doći u tu situaciju i osvojiti trofej”, dodao je naš najbolji igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.