Marko Čalić glavni domaći adut u meču “Hrvatskih vitezova” i “Talijanskih gromova”

Foto: fah

Zahvaljujući Svjetskoj boksačkoj ligi Pula će nakon dugo vremena ponovno biti domaćin jednom svjetskom boksačkom spektaklu odnosno meču između Croatian knights, odnosno Hrvatskih vitezova, i talijanskog tima Italian Thunder koji će se 13. travnja u 20 sati održati u pulskom Domu sportova “Mate Parlov”, najavili su organizatori na konferenciji za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetivši kako su hrvatski vitezovi do sada izgubili sva četiri uvodna meča Svjetske boksačke lige i to u gostima od talijanskih Gromova 3-2, od Engleza s uvjerljivih 5-0 te od Francuza u Zadru sa 4-1, tajnik boksačkog kluba Pula i predsjednik Organizacijskog odbora Miroslav Hlušička kazao je kako atraktivni mečevi, poznati boksači, vrhunska organizacija te činjenica da se prijenos mečeva odvija u više od 190 zemalja svijeta, čine ovu sportsku priredbu vrhunskim događajem kako za sportaše tako i za publiku.

“Svjetska boksačka liga je svojevrsna poveznica između amaterskog i olimpijskog boksa te profesionalnih boksača. Upravo iz tog razloga mečevi su doista atraktivni u kojima publika može uživati”, istaknuo je Hlušička dodavši kako do danas, boksači koji su nastupali u Svjetskoj ligi osvojili su ukupno 23 olimpijske medalje.

Hrvatski adut u meču protiv Talijana bit će zasigurno Puljanin Marko Čalić koji u profesionalnim vodama ima šest mečeva i isto toliko pobjeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vjerujem da ću svojim nastupom, i nadam se pobjedi, doprinijeti uspjehu hrvatskih vitezova. S nestrpljenjem očekujem taj meč jer će to biti moj prvi meč u dvorani Mate Parlov”, poručio je pulski boksač Marko Čalić. Direktor

Pula sporta Ivan Glušac izvijestio je novinare kako su ulaznice za ovaj meč u prodaji od utorka te kako očekuje više od dvije tisuće posjetitelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.