Medijska nagađanja bez kraja: Nakon Barcelone, PAOK-a, Bešiktaša, Dario Srna u Interu?

srna
Foto; fah

Uoči najtoplijih ljetnih mjeseci navikli smo na brojna medijska nagađanja, pa i na senzacionalizam. Čak i normalno s obzirom kako se bliži ljetni prijelazni rok, a s njim već uobičajeni nogometni ples milijuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako nije na samom početku svoje karijere, naprotiv, bivši kapetan hrvatske reprezentacije, Dario Srna, ima navodno nekoliko ozbiljnih ponuda. Sa Šahtarom je osvajao brojne trofeje, igrao u Ligi prvaka, zvali su ga i neki moćni europski klubovi, pa čak ozbiljno navodno i sama Barcelona, od čega, naravno, nije bilo ništa.

Dok odslužuje suspenziju zbog dopinga i sa 36 godina je na meti brojnih klubova.  Podsjetimo, suspenzija traje do 23. kolovoza.   Naime, Srna je poručio kako će još jednu sezonu odigrati ”makar i u Neretvi iz Metkovića’‘, dodavši kako je ”to zaslužio.”

Uz Barcelonu spominjala su se imena i nekih turskih, grčkih klubova, Bešiktaša, PAOK-a… Sada je red došao na bivšeg talijanskog i europskog prvaka, Intera, u čijem dresu igraju Ivan Perišić te Marcelo Brozović.  Kako javlja talijanski Sky Sports Darija želi Inter. Navodno bi mu na San Siru ponudili jednogodišnji ugovor ukoliko se uvjere da je u tjelesno dobrom stanju te da duža pauza nije ostavila preveliki trag na njemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”A ako je sam Darijo rekao da želi i dalje igrati, ne sumnjamo da se održavao u formi…”, navode talijanski mediji prenoseći reakcije iz Intera.  S druge strane  Corriere dello Sport  navodi kako Spalletti želi povući Radju Nainggolana iz Rome u Inter te da je Fellaini ipak sve dalje od Milana, koji se okreće Baselliju iz Torina, prenosi portal goal.com/hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.