Medijske spekulacije uoči Svjetskog prvenstva: Hoće li Andrej Kramarić napustiti Hoffenheim za 50 milijuna eura?

Foto: Fah

I dalje u Njemačkoj traju medijske spekulacije glede sudbine i nastavka Kramarićeve karijere. Njemački Kicker piše kako je trećeplasirani klub Bundeslige i najveće iznenađenje njemačkog prvenstva, Hoffenheima, još prošle zime odbio ponudu za hrvatskog reprezentativca Andreja Kramarića.  Pokazalo se da su pogodili, naime, ovog proljeća Hrvat igra sjajno, na krilima našeg napadača Hoffenheim se izborio za Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako su prije nekoliko mjeseci odbili ponudu od 30 milijuna eura za Kramarića, kako bi sada pristali na 20 milijuna, kako tvrde oni koji Kramarića povezuju sa Bayernom? Naime, takvi izvori tvrde da su čelnici Bayerna nakon dolaska Nike Kovača za trenera čvrsto odlučio angažirati napadača koji je ove sezone u Bundesligi zabio 13 golova, a u 18 mjeseci u dresu Hoffenheima zabio je 33 gola te je imao čak 20 asistencija.

Njemački novinari su razgovarali  sa sportskim direktorom Hoffenheima Alexanderom Rosenom, koji je, između ostaloga, rekao da nisu mogli prodati Kramarića, jer to i nije bila opcija za njih.  Hoće li pustiti Kramarića ako slučajno stigne ponuda od 50 milijuna eura?

“Ne znam, možda postoji neka granica gdje se stvari više ne mogu zaustaviti”, kazao je sportski direktor najvećeg ovogodišnjeg iznenađenja Bundeslige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Andrej Kramarić, kako smo nedavno konstatirali, u ovom trenutku najbolji je hrvatski napadač ili barem u najboljoj formi te bi mogao biti u udarnoj postavi u Rusiji na Svjetskom prvenstvu.  Do ovog trenutka nitko iz Bayerna nije potvrdio da su ozbiljno stupili u razgovore sa hrvatskim napadačem, imamo tek medijske spekulacije koje će se povećavati kako će se približavati Svjetsko prvenstvo. Naime, tek nakon najveće nogometne smotre na svijetu trebalo bi se znati napušta li zaista Kramarić Hoffenheim.  U Rusiji će Kramarić, ako će Hrvatska igrati dobro, ako će on biti u prvoj momčadi Zlatka Dalića, imati priliku dodatno svijetu pokazati što zna.

Kramarić trenutno uživa na odmoru u Barceloni, a bio je nedavno i u Madridu. Nema govora u ovom trenutku da bi hrvatski napadač bio na meti Reala i Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.