Medveščak opet izgubio u Pragu, Lev poveo u seriji 2-0

Hokejaši Medveščaka u razmaku manjim od 24 sata izgubili su i drugu utakmicu četvrtfinala doigravanja u KHL-u. Nakon sinoćnjeg 4-3 poraza, ‘medvjedi’ su ponovo pali u Pragu od Leva, koji je večeras slavio uvjerljivije 5-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Češka momčad savršeno je iskoristila domaći led te je povela 2-0 u seriji uoči dvije gostujuće utakmice u Domu sportova sljedeći tjedan.

Medveščak je prvu trećinu izgubio golom Cingela u 10. minuti, no u drugoj dionici uslijedio je preokret te su gosti poveli 2-1 golovima Ellisona u 26. i Thomasa u 37. minuti.

No domaćin se vratio odmah na početku treće trećine izjednačivši na 2-2 preko Novotnyja, a onda je uslijedio potpuni pad Medveščaka te je Lev do kraja zabio još tri gola za 5-2 pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedeće dvije utakmice igraju se 10. i 11. ožujka u Ledenoj, a igra se na četiri pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.