Messi – Ronaldo 11 – 10: Cristiano lovi rekord i sustiže velikog Argentinca?

Foto: fah

Najbolji igrač Reala, portugalski reprezentativac Crisitano Ronaldo, uoči uzvratne utakmice polufinala Lige prvaka pred novim je rekordom. Poznato je koliko portugalski nogometaš voli rekorde i naslove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Ronaldo bi mogao postati nogometaš s najviše osvojenih naslova prvog strijelca elitne nogometne lige.  U ovom su trenutku izjednačeni Ronaldo i njegov glavni konkurent Lionel Messi. Obojica su po pet puta bili najbolji strijelci Lige prvaka.

Sve donedavno je izgledalo kako će ove sezone biti nemoguće Ronaldu sustići velikog Argentinca, međutim, on ga je ipak gotovo stigao. Messi je ukupno zabio 11 golova, a Ronaldo tek dva, međutim, tada su na red došli Bayern i Atletico, u dvije utakmice Cristiano je zabio osam golova, ukupno to je deset. Messi i dalje vodi s 11, međutim, kako je Barcelona ispala tako je Argentinac zacementiran na tih 11. Ronaldo može dostići Messija ako postigne jedan pogodak u dvije utakmice (uzvratna polufinalna i finalna utakmica Lige prvaka), može ga i prestići ukoliko iz dvije utakmice zabije dva gola. Realno je očekivati da do toga dođe s obzirom na formu najboljeg igrača Reala, ali i na činjenicu da Ronaldo puca sve jedanaesterce u klubu.

Podsjetimo, Lionel Messi bio je najbolji strijelac Lige prvaka  2009., 2010., 2011., 2012. i 2015., a Ronaldo 2008. s Manchester Unitedom, 2013., 2014., 2015. (dijelio prvo mjesto s Messijem i Neymarom) te prošle 2016. godine. Prošle je godine Real uzeo i europsku krunu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.