Milan Bandić zahvalio navijačima i svim nadležnim službama na besprijekornom dočeku Vatrenih

Foto: fah

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić uputio je u ponedjeljak kasno navečer zahvalu svim navijačima za dostojanstven, ali i emotivan doček hrvatskih nogometnih reprezentativaca, a nadležnim institucijama i službama na besprijekorno odrađenom poslu kako bi organizacija dočeka prošla u savršenom redu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doček viceprvaka svijeta na ruti od Zračne luke Dr. Franjo Tuđman do Trga bana Josipa Jelačića bio je, ističe gradonačelnik, neponovljiv i veličanstven događaj.

“Svi kao jedan izrazili smo poštovanje i zahvalu našim junacima iz Rusije, koji su na Svjetskom nogometnom prvenstvu na impresivan način ostvarili povijesni rezultat, dostojanstveno predstavljali boje hrvatske, pokazali svoju nogometnu i ljudsku veličinu, bili ambasadori Hrvatske kakve samo poželjeti možemo”, ističe Bandić.

Naglašava da su “na visini zadatka” bili i Zagrepčani, kao i navijači iz cijele Hrvatske i dijaspore – “svojim dolaskom, iskazanim dostojanstvom i emocijama”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Hvala vam od srca. Hvala svima koji su pomogli da ova zahtjevna organizacija prođe u savršenom redu, svim nadležnim institucijama, djelatnicima hitnih službi, policije, osiguranja, svim komunalnim i drugim službama koje su svoj posao odradile besprijekorno”, poručuje Bandić zaključujući kako u svakodnevnom životu svi moramo biti svjesni značaja uspjeha Vatrenih „i njihove poruke koju su poslali – uz puno rada, odricanja i iznad svega zajedništva svaki cilj je dostižan”.

(Hina) pp/xrkor yvkn

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.