Millan posljednja velika prilika ‘vječnog hrvatskog talenta’ Alena Halilovića?

Foto: Twitter

Bivši povremeni hrvatski reprezentativac, Alen Halilović, po tko zna koji puta našao se na prekretnici svoje karijere, koja nikako da krene u željenom pravcu. Mnogi stručnjaci tvrde kako Halilovićev talent nije upitan, svojedobno su ga neki nazivali i ”plavim Messijem”, nasljednikom Luke Modrića u dresu Vatrenih, no, sve je ostalo samo na pohvalama. Halilović je danas, nažalost, miljama daleko od reprezentativnog dresa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Može li se to promijeniti? Neki će reći Milan je jedna od posljednjih velikih prilika bivšeg nogometaša Dinama, koji ne može sakriti oduševljenjem što će u novoj sezoni nositi dres kluba koji je sedam puta bio na krovu Europe i čije je boje nekoć davno branio i legendarni kapetan ”prvih Vatrenih” Zvonimir Boban.

Milan je trenutno na pripremama. Mnogi tvrde kako je Milan za novu sezonu slabiji od prošlosezonskog Milana, a prošlosezonski se nije baš proslavio, no, ne dijele svi takvo mišljenje.

Kako razmišlja Alen Halilović?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Jako sam sretan što sam ovdje u Americi. Naporno radimo, iako je jako vruće”, rekao je 22-godišnji nogometaš na video uratku kojeg je talijanski klub stavio na svoj Twitter profil. Za početak Alen ima drugačiji frizuru.

Prvenstvo najbitnije?

Prioriteti kluba u novoj sezoni. Pokušati kroz Serie A izboriti Ligu prvaka, makar će to biti gotovo pa nemoguća misija pored Juventusa, Intera, Napolija, Lazija, Rome, Fiorentine...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Gattuso je sretan, podržava nas i radi s nama, uvijek daje sve od sebe i štiti nas, zaista sam sretan što me on trenira. Prvenstvo je najbitnije za nas. Imamo još vremena da se spremimo do maksimuma, a američka turneja? Stadion u Minnesoti jedan je od najboljih koji sam ikad vidio, drago mi je da ću moći igrati protiv Tottenhama”, rekao je Alen, koji se ipak mora prilagoditi novoj sredini. Neće biti lako, zadnjih sezona Halilović je poput ptice selice, od Španjolske do Njemačke i natrag, pa u Italiju

Pomažu mu suigrači u procesu prilagodbe?

“Suigrači mi pomažu, počet ću učiti talijanski kad se vratim, a najvažnije je za svakog igrača da razumije svog trenera i suigrače. Imamo tri utakmice u Americi i spremamo se kako bi ih odigrali najbolje moguće”; optimistično je zaključio mladi hrvatski nogometaš. Vrijeme je… ”Kad ako ne sad!”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.