Mladi Hrvat srušio UFC prvaka: Khabib Nurmagomedov slikao se s Nikolom Vlašićem i čestitao mu!

Foto: Twitter

Mladi hrvatski reprezentativac, Nikola Vlašić, zabio je novi pogodak u dresu CSKA. Naime, Nikola je u velikoj formi, novim pogotkom za CSKA srušio je Anži i donio novu pobjedu (2:0) moskovskom klubu.  Početni udarac na utakmici izveo je UFC prvak Dagestanac Khabib Nurmagomedov, koji je inače veliki navijač Anžija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice Khabib je čestitao mladom hrvatskom reprezentativcu: ”U dva tjedna srušili ste moja dva najdraža kluba, Real i Anži. Svaka čast”.

Khabib Nurmagomedov je dijelio lopte navijačima, a za ruske je medije otkrio nepoznate detalje iz svoje prošlosti.

”Kad sam bio klinac znao sam hodati oko stadiona i nekako se ušuljati na utakmicu”, kazao je Khabib,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Khabib Nurmagomedov je nakon velike i besprijekorne pobjede protiv Conora McGregora u Rusiji dočekan kao prava, istinska zvijezda. Bio je čak i kod ruskog predsjednika Vladimira Putina.

”Obožavao sam Anži. Nisam imao novca za kartu i čekao sam da me netko pusti. Znao sam dečka koji je trenirao hrvanje sa mnom, a radio je na ulazu. On me puštao bez karte na utakmicu. Tada nije bilo stolica, stajali smo i gledali. Puno se toga promijenilo’‘, otkrio je Nurmagomedov te se tako prisjetio dana kad je kao dječak bio navijač Anžija.

Poslije utakmice Khabib je posjetio obje momčadi u svlačionicama te se s njima fotografirao, uz njega je stajao strijelac Nikola Vlašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.