Modrić i suigrači ponovno povukli potez kojim su oduševili navijače i španjolsku javnost

epa08720093 Real Madrid's Vinicius Jr. (C) celebrates with team mate Luka Modric (L) after scoring the 1-0 lead during the Spanish LaLiga soccer match between UD Levante and Real Madrid at Ceramica stadium in Villarreal, eastern Spain, 04 October 2020. EPA/DOMENENCH CASTELLO

Igrači Real Madrida ponovno su povukli potez kojim su oduševili španjolsku javnost te svoje navijače. Dakle, pomogli su svom klubu u uštedi čak 30 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, nogometaši Reala donijeli su odluku da neće prihvatiti bonuse koji su im zajamčeni za eventualno osvajanje Lige prvaka ili prvenstva Španjolske. Svota koje će se potencijalno odreći nije mala, bonusi koje bi čelništvo Reala moralo isplatiti za osvajanje trofeja iznosi, kako smo već spomenuli, trideset milijuna eura te je ovo svakako velika ušteda za klub načet pandemijom koronavirusa, iako, najprije treba osvojiti Ligu prvaka, naslov u Španjolskoj, a neće biti  nimalo lako.

Ovo nije prvi puta, podsjetimo, da igrači Reala naprave ovako nešto, isto su učinili prošle sezone kada su pomogli klubu da uštedi nevjerovatnih 70 milijuna eura. Odrekli su se tada bonusa za osvajanje naslova prvaka, na taj su način sačuvali klubu 30 milijuna eura te su pristali na smanjenje plaća. Takvi rezovi visokih plaća donijelu su klubu iz Madrida još 40 milijuna eura uštede.

Nogometaši su očito imali sluha prema klubu u vrijeme korona krize, kada su prihodi puno manji te su ovakvim potezom pokazali da im je itekako bitno što nose dres velikana kakav je Real.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real, podsjetimo još jednom, ove sezone ima mogućnost osvojiti Ligu prvaka, u polufinalu će igrati protiv Chelsea, a u igri su i za titulu u Španjolskoj i to zajedno s Atletico Madridom i Barcelonom, koju su nedavno pobijedili u El Clasicu.

Real je trenutno drugoplasirani klub španjolske lige. Imaju bod manje (66) od velikog gradskog rivala Atletica (67), a u utrci za naslov su još Barcelona sa 65 bodova i Sevilla sa 61 bodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.