Modrić: Nitko nije vjerovao u nas, nitko nam nije davao velike šanse, ali mi smo uspjeli

as
Foto: fah

Luka Modrić u razgovoru za Večernji list nakon finala Lige prvaka rekao je kako je jasno zašto imaju toliko uspjeha – to je sve zbog toga koliko osjećaju i vole klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li ista euforija bilo prvo ili peto? 

Pa je…prvo je uvijek posebno, ali ova peta isto je velika sreća prisutna. Pogotovo na način koji smo došli do ove titule, stvarno je bilo impresivno od početka do kraja. Nitko nije vjerovao u nas, nitko nam nije davao velike šanse, ali mi smo sa vjerom sa kvalitetom, sa samopouzdanjem, sa karakterom došli ovdje i osvojili petu titulu.

Kakvi su planovi sada ide li produljenje ugovora sa Realom?

Vidjet ćemo, planovi su sada – dobro feštat i onda se priključiti reprezentaciji…

Sada ste podigli još jedan pehar, na kraju godine očekuje nas Svjetsko prvenstvo, kakve su želje i očekivanja?

Pa vidjet ćemo ima još dugo, dugo vremena.  Prvo treba, kako sam rekao proslaviti ovo dobro koji dan, poslije imamo reprezentaciju, Ligu nacija pokušati odigrati dobro, napraviti dobar rezultat u ove četiri utakmice i dobro se odmoriti. Bit će vremena za razmišljanje o sljedećoj sezoni i o Svjetskom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, čini se kako je izgledno to da Luka ostaje u Realu jer je za Kraljevski klub potpisao ugovor do lipnja 2023. Modrić se još jednom osvrnuo na titulu:

Pet Liga prvaka se činilo nestvarno, no eto, sada ih imamo. Nadam se da će doći još koja. –  dodao je Luka.

Real Madrid, osnovan prije 120 godina, osvojio je 14. naslov prvaka Europe. Iz svojih posljednjih osam finala svaki put je izišao kao pobjednik:

Kada vidite kako mi igrači osjećamo ovaj dres, kako volimo ovaj klub, onda je jasno od kuda toliko uspjeha i ovako dobrih rezultata – ističe Modrić.

Osvrt na utakmicu?

U prvom poluvremenu nismo igrali dobro no u drugom dijelu nakon gola koji nam je bio poništen počeli smo igrati više, a također i vjerovati više. Na kraju smo pobijedili – zaključio je Luka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.