Modrić objasnio kako je zabio golčinu za Real

modrić
Foto: snimka zaslona

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić upisao je pogodak i asistenciju u susretu 27. kola španjolske La Lige između madridskog Reala i Reala Sociedada na Santiago Bernabeu (4:1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je prvo u 40. minuti asistirao Eduardu Camavingi za izjednačenje rezultata, a onda je tri minute kasnije neobranjivo pospremio loptu u gostujuću mrežu za 2:1.

Hvalospjevi Modriću nakon pobjede: On je iz druge galaksije

Modrić asistirao pa zabio jedan od najljepših golova karijere

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinar klupske televizije pitao ga je da objasni kako zabija ovakve golove.

“Ne znam, zapucaš na gol i lopta ide u mrežu. Napravio sam dribling, zapucao lijevom nogom i lopta je ušla u mrežu, jako dobro”, kazao je Luka

“Kad si naučio tako pucati lijevom nogom?” upitao ga je novinar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Imam je, ali je ne koristim toliko često. Naravno, važno je koristiti obje noge”, zaključio je Modrić.

Modrić je zaradio brojne komplimente u španjolskim medijima, a pohvalili su ga suigrači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nema igrača poput Modrića na tržištu, takvog igrača trenutačno nema na svijetu”, kazao je bivši nogometaš Reala Alvaro Benito.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.