Modrić u Mostaru izazvao neviđenu euforiju: Prikazan film o Zrinjskom

modrić
Mostar, 15.07.2024. - Luka Modric u Mostaru nazočio premijeri dokumentarnog filma o Hrvatskom sportskom klubu Zrinjskom iz Mostara. Na slici Luka Modrić. foto HINA/ Zoran KREŠIĆ/ tm

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić je u ponedjeljak stigao u Mostar i izazvao opću euforiju. Stotine navijača ga je dočekalo ispred i na stadionu Pod Bijelim brijegom u Mostaru, a on se strpljivo fotografirao i davao autograme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je u Mostar stigao na premijeru dokumentarnog filma “Hrvatski športski klub Zrinjski – Priča o ponosu”.

> Modrić u Mostaru: Zrinjski ima posebno mjesto u mom srcu

Modrić: Zrinjski je ponos i ja sam ponosan što sam bio dio Zrinjskog

Zvijezda večeri bio je Luka kao bivši nogometaš Plemića, a danas igrač Real Madrida koji je govor započeo riječima kako se lijepo vratiti u Mostar nakon 20 godina.

“Nadam se da ću u budućnosti dolaziti malo češće. Zahvalio bih se i čestitao ljudima koji su radili ovaj film. Napravili ste odličan i emotivan film, a posebno je odličan naslov ‘Priča o ponosu’ jer Zrinjski je ponos i ja sam ponosan što sam bio dio Zrinjskog i što je moja karijera krenula iz ovog kluba. Hvala navijačima Zrinjskog i gradu Mostaru na ljubavi koju osjećam i danas”, rekao je Modrić nakon čega ga je publika ispratila ovacijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je svoje prve seniorske korake napravio upravo u mostarskom Zrinjskom odakle je stigao na posudbu iz Dinama.

Po povratku u Dinamo iz Mostara, postao je jedan od glavnih igrača Modrih što mu je 2008. godine osiguralo transfer u Tottenham.

Konačno, 2012. godine je prešao u madridski Real gdje je ostavio neizbrisiv trag, a 2018. godine je osvojio i Zlatnu loptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.