Na Camp Nou stiže legenda: Barcelona već ima trenera za novu sezonu?

Foto: fah

Prema svemu sudeći Quique Setien u novoj sezoni neće biti trener Barcelone. Atmosfera u svlačionici nije dobra nakon tri remija koja su vjerojatno izbacila Barcu iz utrke za naslov. Luis Suarez i Lionel Messi očito će dobiti što su htjeli, odlazak Setiena, sad je red na njih da se pokušaju ponašati kao profesionalci. Odnosno da napokon nastave igrati kako znaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, 61-godišnji Setien je na klupu katalonskog kluba sjeo umjesto Ernesta Valverdea u siječnju, no nitko,a posebno glavne zvijezde, nije zadovoljan načinom na koji vodi klub. Setien je, doduše ne sam i uz obilatu pomoć igrača, uspio ispustiti prednost ispred Reala, Barca sada u borbi za naslov zaostaje četiri boda.

Setien bi već do kraja sezone mogao biti zamijenjen Garcijom Piemientom kao tranzicijskim rješenjem, a od iduće godine će na klupu katalonskog velikana vjerojatno sjesti Xavi Hernandez. Inače legenda Barcelone, koji je već navodno postigao dogovor s Barcom te bi od sljedeće sezone mogao biti trener jednog od najvećih i najpopularnijih klubova svijeta.

Podsjetimo, Xavi trenutno vodi katarski Al Sadd gdje je 2019. godine i završio karijeru profesionalnog nogometaša, a bio je i kandidat za trenera kad je Valverde odlazio s klupe Barce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.