Na vijest o ‘teškoj bolesti’ Siniše Mihajlovića stižu i brojne reakcije…

Foto: fah

Prema pisanju srbijanskih i talijanskih medija Siniša Mihajlović, koji je nažalost svojedobno bio poznat i po potpori velikosrpskoj politici koja je rezultirala agresijom na Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu, prekida trenersku karijeru zbog teške bolesti.  Mihajlović ima 50 godina te karijeru prekida nedugo nakon što je s Bolognom uspio osigurati ostanak u Serie A te je sa spomenutim klubom produljio ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vijest na naslovnici donosi Corriere dello Sport uz naslov “Naprijed Siniša”. Bivšeg srpskog izbornika, koji s reprezentacijom nije uspio napraviti gotovo ništa, Corriere dello Sport naziva “Ratnikom kojem predstoji najvažnija bitka”. Na današnjoj tiskovnoj konferenciji on će se obratiti javnosti.

U tekstu Corriere dello Sport ne navodi se o kakvoj se bolesti radi, no, pozivaju se na srbijanske medije koji tvrde da je riječ o teškoj bolesti te se donosi kako su ‘liječnički pregledi pokazali da je potreban hitan tretman…”

Podsjetimo, bivši srpski izbornik bi se oko 16:30 trebao obratiti javnosti kako bi objasnio o čemu se radi, međutim, da je u pitanju nešto ozbiljno pokazuje i emotivna objava Roberta Mancinija, izbornika Italije i bivšeg suigrača Siniše Mihajlovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

View this post on Instagram

 

Sei troppo forte @mrmihajlovic ??????questo ti fa un baffo e poi dobbiamo giocare a padel #mancio ?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A post shared by Roberto Mancini (@mrmancini10) on

“Previše si snažan, Siniša. Ovo ćete učiniti jačim i onda ćemo opet igrati padel”, napisao je izbornik Italije. Naime, Mancini je s Mihajlovićem igrao u Sampdoriji te Laziju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.