Nadal otkrio: “Naravno da bih želio biti predsjednik Reala. Jednog dana, tko zna…”

Foto: fah

Iako mu je stric Miguel Nadal bio slavni branič Barcelone, Rafael Nadal nikad nije krio da je veliki navijač Reala. Tako kad god može dolazi na utakmice kraljevskog kluba, a u razgovoru s novinarima El Mundo Deportiva priznao je kako bi jednog dana volio biti predsjednik Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Naravno da bih želio biti predsjednik Reala. Tko to ne bi želio? Real je najveći klub na svijetu i ja ga volim. Nitko ne zna što se može dogoditi, što će donijeti budućnost. Sad je to nemoguće jer još sam aktivan i ne razmišljam o povlačenju, a i Real ima sjajnog predsjednika koji radi odličan posao. Odlični smo prijatelji i mislim da s Realom radi vrhunski posao. Ali, jednog dana, tko zna…”, znakovit je bio Nadal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.