Nakon poraza i ispadanja Dinama u Kupu Bjelica priznao: ”Rijeka je zasluženo pobijedila, ovo je bila nepogoda za nogomet”

Foto: fah

Dinamo pod vodstvom trenera Nenada Bjelice nema previše sreće u Kupu. I dok je Bjelica Dinamu donio europski korak naprijed u Kupu već drugu sezonu zaredom plavi ne mogu do trofeja preko Rijeke. Naime, prošle sezone Rijeka je Modre pobijedila u finalu Kupa, a ove sezone Modri su zaustavljeni na Rujevici već u četvrtfinalu. Dugo, dugo, Dinamo tako rano nije ispao u našem najmasovnijem nogometnom natjecanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Rujevice se igralo u nemogućim uvjetima, bura je zapravo uništila četvrtfinale, no, kako Dinamu tako i Rijeci, koja se bolje snašla i na kraju zasluženo pobijedila.

Nakon utakmice pred kamerama HNTV-a trener Dinama, Nenad Bjelica, je kazao:

Bila je to zaslužena pobjeda Rijeke. Mi smo napravili jednu pogrešku više od Rijeke, odnosno oni su napravili jednu manje od nas. Ovo je bila nepogoda za nogomet, oni su se bolje snašli i pobijedili. Na ovakvom vremenu nema pravog nogometa i izjednačava se kvaliteta, ali to nije isprika”, rekao je trener hrvatskog prvaka, nakon čega je dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kažu da su bili regularni uvjeti za igru i Rijeka je prošla. Rijeka se bolje adaptirala. Mi smo u prvom dijelu pokušali igrati drugačije u formaciji 4-4-2. U drugom smo dijelu promijenili pristup, ali nije išlo. Ovo je bila utakmica u kojoj se do šansi moglo doći slučajno.”

Nakon ispadanja u Kupu pred Dinamom je utakmica protiv Gorice predstojećeg vikenda.

“Vratit ćemo se, žao nam je, ali idemo dalje”, zaključio je strateg Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka će u polufinalu Hrvatskog kupa igrati protiv Osijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.