Nakon šokantnog poraza Hajduka na Poljudu: ”Postoji neki strah, godinama je to tako”

Foto: fah

Kako smo već pisali nogometaši Hajduka iznenađujuće su poraženi na Poljudu u sklopu 29. kola Prve hrvatske nogometne lige protiv Varaždina. Momčad Samira Toplaka bori se za ostanak u ligi, dok se Hajduk bori za Ligu prvaka. Tim je ovaj poraz od 3:2 bolniji za Tudorovu momčad, koja je pala na treće mjesto HNL-a. Rijeka je remijem protiv Lokomotive u derbiju na Rujevici pred tri tisuće gledatelja pretekla Hajduk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borba za drugo mjesto, koje ove sezone vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka, bit će do kraja neizvjesna. Pred Hajdukom je derbi u Zagrebu s vrlo, vrlo opasnom Lokomotivom, koja je u prošlom kolu protiv Dinama i večeras na Rujevici protiv Rijeke potvrdila svoju vrijednost.

Nakon utakmice dvostruki strijelac za momčad Varaždina, Domagoj Drožđek, bio je presretan te je poručio kako ”nisu ni svjesni koliko su bili dobri”.

‘Fantastično smo odigrali visokim presingom. Pokazali smo da možemo igrati sa svima. Hajduk? Svima se može dogoditi ovakva utakmica. Hajdukovi golovi su bili sjajni, svjetski golovi. Ja sam iz Varaždina, ovo je moj klub, ovdje igram srcem i ne postoji drugi klub za mene’‘, kazao je Drožđek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši igrač Hajduka, Vik Lalić, s druge strane je bio razočaran. Svjestan je da Hajduk gubi poziciju koja mu itekako puno znači, još gore od svega je činjenica da momčad ”Bilih” igra jako loše.

”Problem je body language. Igrači Varaždina su bili razigrani, trčali, tražili loptu, otvarali se. Igrači Hajduka su se sakrivali. Nije bilo raspoloženih. Jedino je Vušković nešto pokušavao, a nije normalno da ti igrač od 18 godina vodi igru. Postoji neki strah. I godinama je to tako. I problem je karakter, pitanje je ima li Hajduk igrača koji će povući kad je loše. Nema tog igrača”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.