Nakon što je Dinamo deklasirao Rijeku na Rujevici Rožman iskreno priznao: ”Za klasu su bolji od nas, naletjeli smo na europsku momčad”

Foto: fah

Kako smo već pisali nogometaši Dinama na Rujevici su deklasirali momčad Rijeke sa čak 5:0. Dinamo je bio daleko bolja momčad u jednostranom derbiju koji je pokazao koliko je zapravo zagrebački klub dominantan u ovom trenutku u HNL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modri su tako na Rujevici ispucali sve svoje frustracije uzrokovane nepravednim, nesretnim i nespretnim remijem u 4. kolu Lige prvaka na Maksimiru protiv Šahtara (3:3).

Modri su Rijeku deklasirali u prvom poluvremenu kada je hrvatski prvak u dvanaest minuta zabio četiri gola i tako pokazao domaćinu tko je u ovom trenutku gazda.

Nakon utakmice trener Rijeke, Simon Rožman, nije propustio priliku čestitati Dinamu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dinamo je za klasu ispred nas i iskoristio je svaku situaciju u prvih 20 minuta i onda je utakmica praktički završila za nas i za njih”, kazao je Rožman.

Na pitanje novinara mijenjaju li se ambicije Rijeke budući da se nalaze na petom mjestu ljestvice, dakle, daleko i od drugog mjesta, Rožman je odgovorio:

“Nama se ništa ne mijenja, mi želimo pobjeđivati. Nalazimo se u tranzicijskom periodu, počinjemo neku novu stvar i za to treba vremena. Počeli smo solidnu stvar, a sada je sve brzo otišlo dolje. Mislim da je to neki normalan proces. Vidjet ćemo kako dalje, treba se malo odmoriti, napraviti pravu analizu i pronaći prave misli. Naletjeli smo na europski Dinamo, odličnu ekipu. Nismo se suprotstavili kako smo razmišljali, brzom tranzicijom kaznili su i iskoristili svaki naš krivi pas. Sigurno da tu ima još puno rada.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.