Nakon utakmice karijere Darija Šarića: ‘Radim svaki dan, trud se isplati, ponosan sam…’

Foto: Twitter

Hrvatski košarkaški reprezentativac Dario Šarić, odigrao je sjajnu utakmicu u NBA ligi. Svi se slažu, možda i najbolju utakmicu u karijeri. Naime, noćas je protiv Orlanda Šarić zabio 24 koša i tome dodao osam skokova.  Nakon utakmice, nakon što je u “hrvatskom derbiju” bio bolji od drugog hrvatsskog reprezentativca Marija Hezonje,  sjajni hrvatski košarkaš je  rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Strašno sam uzbuđen. Toliko radim svaki dan i sad napokon vidim da mi se taj trud isplati. Čovjek se jednostavno osjeća strašno ponosno na sebe. Presretan sam, mislim da nikad u karijeri nisam bio ovako sretan. Možda to nije dobro, ali je tako.”

Dario nije baš najbolje krenuo u utakmice te je promašio nekoliko prvih šuteva, prvi je koš zabio dvije i pol minute prije kraja prvog poluvremena, nakon toga zabio je 12 koševa te je bio začetnik preokreta Sixersa.

“Nekad imaš otvorene šuteve, zicere i ništa ti neće ući. Onda, najednom, pogodiš prvi šut i samo te krene. To se meni dogodilo večeras i zajedno sa suigračima, koji su bili fantastični, smo uspjeli pobijediti”,  zaključio je sjajni hrvatski košarkaš pred kojim je očito blistava karijera, kako u NBA ligi tako i u reprezentaciji, a kojeg je nahvalio i trener Brett Brown. Poslije drame i pobjede trener Brown je između ostaloga hvalio Darija:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Da nema Joela Embiida u ligi, Dario bi sigurno bio rookie godine. On je jedan od igrača u ovoj momčadi koji mi da je nadu da ćemo postati prava momčad. Bio je fantastičan.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.