Napad na obitelj Vatrenog: Opljačkali Vidinu suprugu, ona im poslala oštar odgovor

Foto: Instagram

Vatreni u Rusiji, na Svjetskom prvenstvu, proživljavaju najljepše dane svojih sportskih života, a s njima i hrvatski narod koji se veseli uspjesima reprezentacije predvođene izbornikom Zlatkom Dalićem. Nažalost nekima očito u domovini ne odgovara ujedinjena Hrvatska oko jednog ciljam podrške hrvatskoj reprezentaciji te pozitivnoj atmosferi koja se oko nje stvorila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon nove pobjede Vatrenih na Svjetskom prvenstvu protiv Islanda na meti divljaka se našao automobil Ivane Vide, supruge hrvatskog obrambenog igrača naše reprezentacije, Domagoja Vide.  Na automobilu Range Rover nepoznati su divljaci razbili staklo, no, ako je suditi prema Ivaninoj objavi na Instagramu to joj nije niti malo pokvarilo dobro raspoloženje koje u našoj domovini vlada ovog ljeta, osim u nekim ”čoporima” koji ispoljavaju svoju mržnju prema Vatrenima.

Ivana Vida je poručila počinitelju: “Znate li da mi ne možete ništa?”.

Dok je u drugoj objavi napisala:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto:: Instagram

“Nisu oni mene šokirali, već ja njih. Nisu imali pojma da je ovo sirotinjski auto i da jedino što mogu ukrasti je Spiderman i par kunica”, dodala je.

Ivana Gugić, inače bivša Krajica Hrvatske, vjenčali su se prošle godine u Umagu, sretni par ima sinčića Davida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.