Napadač Chelsea Diego Costa vraća se u Atletico za 65 milijuna eura?

Foto: fah

Španjolski prvoligaš Atletico Madrid ponudio je 65 milijuna eura odštete za napadača Chelsea Diega Costu koji bi u siječnju trebao preseliti u Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolci su poručili ‘Bluesima’ kako je to ‘take-it-or-leave-it’ ponuda i kako nemaju namjeru platiti više.

Ukoliko Chelsea prihvati ponudu, Costa će postati najskuplji igrač u povijesti ‘Los Colchonerosa’. Do sada je Atletico najviše platio za Radalema Falcaoa, 2011. godine Portu, 40 milijuna eura.

Brazilski napadač sa španjolskom putovnicom mjesecima je u sukobu s menadžerom Antonio Conteom i već 200 dana nije upisao službeni nastup u dresu londonskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Costa je bio član Atletica od 2007. do 2009. godine kada je veći dio proveo na posudbama (Braga, Celta, Albacete), te od 2010. do 2014. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.