Navijački izgredi u Njemačkoj i Grčkoj

fah

U subotu je njemačka policija imala pune ruke posla zbog nasilnih navijača u Gelsenkirchenu, te u vlaku kojim su navijači Hannovera putovali na gostovanje kod Borussije Moenchengladbach. Navijači oba kluba su se potukli, pa je policija fanove Hannovera poslala kući .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A u Gelsenkirchenu, uoči dvoboja Schalkea i Bayerna, navijači bavarskog kluba i Bochuma su udruženim snagama napali poslovnicu za prodaju ulaznica. Bilo je dosta ozlijeđenih, a policija je privela 196 izgrednika.

Burno je bilo i u Ateni, jer je subotnji derbi 11. kola nogometnog prvenstva Grčke između domaćeg Panathinaikosa i vodećeg Olympiakosa otkazan zbog navijačkih izgreda, kojih je bilo na stadionu i oko njega. Prvo su se blizu stadiona sukobili policija i navijači, a potom je na početku zagrijavanja svjetleća raketa pogodila u nogu napadača Olympiakosa Alfreda Finnbogasona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.