NBA skauti stigli u Zadar na Kup Krešimira Ćosića

Hrvatska sportska javnost iduća tri dana živi uz košarku i završnicu Kupa Krešimira Ćosića. U grad našeg košarkaškog velikana stigli su i NBA skauti i to iz momčadi Chicago Bulls, Orlando Magic te Phoenix Suns, a koji će pratiti naše košarkaše u polufinalnim utakmicama koje se igraju u srijedu, 17. veljače te finalu u četvrtak 18, veljače na Višnjiku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Spremni smo za početak završnice Kupa. Momčadi pristižu u Zadar kao i brojni akreditirani novinari. Iznimno nam je drago da nam je povjerena organizacija ovog prestižnog natjecanja, vjerujem da će i poput Zadar Dogus Basketball Torunamenta, biti odrađena na najvišoj mogućoj razini profesionalnosti!” – izjavila je Zdenka Zrilić iz S Eventa i dodala: “Posebno nam je drago da u grad pristiže i velik broj novinara koji će izvještavati o ovom spektaklu ali i o gradu Zadru kao domaćinu. Veselimo se punim tribinama i pravoj sportskoj borbi naših najboljih klubova!”

Za turnir je akreditirano više od 130 djelatnika brojnih medijskih kuća iz Hrvatske i regije. Po prvi puta u povijesti Kupa završnica se može istovremeno pratiti na sedam web platformi, uz sam web tu je i šest društvenih mreža kao što su Facebook, Instagram, Snapchat i druge.

Polufinalne utakmice na rasporedu su u srijedu, 17. veljače. U 17.10 sati igraju Cedevita i Kvarner 2010, dok se u 20 sati sastaju Cibona i Zadar. Finale se igra u četvrtak, 18. veljače u 20 sati. Sve utakmice završnice u izravnom su televizijskom prijenosu na HTV 4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulaznice se prodaju na blagajni sportskog centra Višnjik po cijeni od 30 kuna za polufinalni dan, te 30 kuna za finale. Paket ulaznica za oba dana može se kupiti po cijeni od 50 kuna. Organizatori završnice tvrtka S Event i košarkaški Savez zadarske županije omogućili su besplatan ulaz na sve utakmice pretplatnicima KK Zadar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.