Nije dugo trajala idila: Novi veliki skandal u srpskom nogometu, igrač kopačkom gađao izbornika…

Foto: Snimka zaslona

Nije dugo trajala idila nakon što je srpska nogometna reprezentacija u jednoj relativno ”jednostavnoj” skupini izborila plasman u viši rang Lige nacija. Naime, Srbija se natjecala u trećem rangu ovog novog natjecanja koji je UEFA utemeljila kako bi ”prijateljske utakmice učinila zanimljivijima.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi je skandal potresao nogomet u zemlji naših istočnih susjeda, naime, kako piše Sportski žurnal Mijat Gaćinović, inače nogometaš Eintrachta i suigrač hrvatskog reprezentativca, Ante Rebića, nasrnuo je na izbornika Mladena Krstajića i to zato jer ga se ovaj ”usudio” izvaditi iz igre.

Sportski žurnal navodi da je Gaćinović bacio kopačku na izbornika, a navodno se umiješao kapetan Aleksandar Kolarov, koji je izbornika branio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Tko si ti? Koji si ti trofej osvojio u karijeri da te se ne bi smjelo zamijeniti!?”, kazao je navodno Kolarov Gaćinoviću.  Isti je igrač ostao u svlačionici nakon prvih 45 minuta, a nakon promjene, poslije 0-0, utakmica je na kraju završila 4-1 pobjedom Srbije protiv Litve, prenose Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.