Niko Kranjčar oduševio navijače: Šeće se i bez gledanja granatira ljevicom i desnicom, klasa!

Foto: Twitter

Niko Kranjčar se vratio i u sinoćnjoj utakmici, iako ima 32 godine, nakon teške ozljede koljena pokazao da još uvijek Rangersi mogu računati na njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači ga hvale i svrstavaju kao najboljeg igrača utakmice. Namjestio je jedini gol na utakmici za prvu pobjedu nakon novog početka u Europa ligi.

Službena stranica Rangersa navodi kako u 37. minuti “Hrvatovo fantastično brzo razmišljanje” omogućilo je Kennyju Milleru zgoditak za pobjedu.

Evo nekih od komentara navijača:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Šeće se i bez gledanja granatira ljevicom i desnicom, klasa!”

“Možemo reći da još uvijek ima ono nešto”

“Divno je vidjeti ovog krasnog čovjeka kako se vraća i opet vuče konce naše igre”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.