Nikola Kalinić: ‘Jedan je telefonski poziv od strane Ivana Jurića sve promijenio’

Foto: snimka zaslona

Nikola Kalinić otkrio je zašto je izabrao baš Hellas Veronu nakon jednogodišnje posudbe u Romi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bila je to jako lagana odluka jer sam došao ovdje igrati. Ne volim biti na klupi i želim davati sve za momčad. Imao sam puno ponuda, ali je jedan telefonski poziv od strane Ivana Jurića sve promijenio. Rekao mi je da bih trebao doći i raditi s njim u novoj momčadi jer klub sve tretirao kao obitelj. Sjećam se kad sam protiv Verone igrao s Romom i divio sam se Jurićevom stilu igre”, objasnio je Kalinić.

“Ako voliš nogomet, tada dođi kod nas”, rekao mi je Jurić. Momčad igra za napadača, igra ofenzivno. Ja nisam zvijezda i dolazim potpuno s istim statusom kao drugi. Nije mi važno koliko golova zabijem, samo koliko pobjeda Verona ostvari. Svi mi govore da je Jurić zaista težak trener, ali ja sam radio s Gennarom Gattusom i Diegom Simeoneom i na to sam navikao. Samo mi treba malo vremena da vratim punu kondiciju jer sam samostalno trenirao zadnja dva mjeseca”, dodao je.

“U Milanu nisam igrao tako često i imao sam problema s ozljedama, dok u Romi nisam bio tako loš. Zabio sam pet golova započevši sedam utakmica. Kada igram više i kada mi se da povjerenje, mogu pružiti više”, zaključio je bivši hrvatski reprezentativac, prenose Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.