(FOTO) Ništa od iznenađenja: Uvjerljivi poraz Rijeke u 2. kolu EL-e od AZ Alkmaara…

Foto: fah

Nogometaši Rijeke doživjeli su težak poraz u 2. kolu Europske lige u Nizozemskoj od AZ Alkmaara. Bilo je 4:1 za Nizozemce, koji su potvrdili da su u ovom trenutku za koplje ispred hrvatskog predstavnika. Krenulo je od početka sve u krivom smjeru, dva rana pogotka zapečatila su sudbinu hrvatskog kluba u Nizozemskoj. Pred Rijekom je novi veliki izazov, naime, u 3. kolu na Rujevicu dolazi veliki Napoli. Dakle, drugi je ovo poraz Rijeke u dva kola koliko je odigrao u grupnoj fazi Europske lige. Naime, u prvom kolu Riječani su izgubili na Rujevici od Real Sociedada, bilo je 1:0 za goste iz Španjolske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

AZ Alkmaar je, dakle, protiv hrvatskog predstavnika slavio sa 4:1. Strijelci za domaće bili su Koopmeiners, Karlsson i dva puta Gudmundsson. Jedini gol za goste djelo je Kulenovića.

U drugom susretu ove skupine F Real Sociedad je na domaćem terenu izgubio od Napolija s 0:1. Pogodak je pripisan Politanu iako je lopta na putu ka mreži pogodila jednog od domaćih igrača.

Foto: fah
Foto: fah

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.