Kako je Mourinho poslije poraza od hrvatskog trenera porukom razočarao svoje igrače?

Foto: Instagram

Nogometaši Tottenhama, koje vodi slavni portugalski stručnjak, Jose Mourinho, iznenađujuće su poraženi 1:0 od Antwerpa. Inače, Antwerp trenira hrvatski stručnjak Ivan Leko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon poraza Mourinho je, kao i uvijek, teatralnim istupima pokušao relativizirati činjenicu da je izgubio od po imenima višestruko skromnije momčadi. Najprije je optužio za poraz jednog svog igrača, koji je, usput budi rečeno, igrao tek poluvrijeme, a onda je objavio i fotografiju iz autobusa te je porukom razočarao svoje igrače. Uoči utakmice londonski klub bio je veliki favorit, no favoriti ne pobjeđuju uvijek.

Jose Mourinho je nakon meča bio itekako razočaran igrom svoje momčadi, portugalski stručnjak se nakon utakmice čak oglasio na Instagramu i otkrio je svojim igračima da ih već sutra ujutro očekuje trening.

“Loša igra i zasluženo loš rezultat. Nadam se da su svi u autobusi uzrujani kao ja. Sutra trening u 11 sati”, poručio je Mourinho uz prigodnu fotografiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.