Nova titula u rukama Ivane Habazin

Foto: fah

Sjajan povratak u profesionalni boksački ring upisala je Ivana Habazin. U Dubaiju, na priredbi imena “War on the Shore 4”, savladala je 23-godišnju Nanu Chakhvashvili iz Gruzije. Njena protivnica hrabro je prihvatila ovaj meč, ali u subotu navečer nije mogla parirati bivšoj svjetskoj prvakinji i višestrukoj izazivačici, koja je završila posao u drugoj rundi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S Ivanom je bio njen trener Aleksandar Pupac, s kojim smo se čuli odmah nakon meča te nam je ispričao kako je sve to izgledalo.

“Ivana je odlično otvorila meč, preuzevši od samog početka sredinu ringu. Nametnula je svoj ritam i nije dopuštala protivnici niti priliku da joj uzvrati”, opisao nam je Pupac kratko ono što se dogodilo u ringu, piše Fightsite.

Habazin je prvobitno trebala boksati kao jedna od uvodnih borbi Layli McCarter, no ona je boksala prije Ivane te je također savladala boksačicu iz Gruzije. Zanimljivo, iako je tako najavila, Ivana na kraju ipak nije prozvala McCarter, boksačicu zbog meča protiv koje je zapravo prvobitno i otputovala u Ameriku, ali na kraju taj okršaj nije dogovoren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim pobjede u svom prvom meču nakon siječnja prošle godine, Ivana je ovim putem osvojila i pojas WBC Middle East prvakinje u velter kategoriji. Istog joj je uručila boksačka superzvijezda, Britanac Amir Khan.

Vjerujemo da ćemo vrlo brzo od same Ivane dobiti dojmove meča, kad bi nam trebala iznijeti i svoje planove za bližu budućnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.