Novi kiks Hajduka: Bez Tudora izgubili od Istre na Poljudu

Nogometaši Hajduka nastavili su s krizom rezultata u završnici sezone Prve HNL te već četvrtu utakmicu u nizu nisu uspjeli doći do pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Štoviše, pretrpjeli su već treći poraz u četiri posljednja susreta, a nanijela im ga je Istra 1961 na Poljudu 1-0.
Domaćin je nakon poraza u Koprivnici protiv Slavena nastavio s lošim igrama, a ovaj put bez trenera Igora Tudora koji je dobio šest utakmica kazne zbog ponašanja u prošlom kolu.

Nakon slabog prvog poluvremena u prvih 15 minuta nastavka obje momčadi su imale po priliku, a u 63. minuti Puljani su šokirali Poljud povevši 1-0. Nakon ubačaja iz kornera najbolje se u gužvi snašao Radonjić, koji je glavom pogodio za vodstvo.

Hajduk je svim silama krenuo po izjednačenje, ali nijedan od brojnih pokušaja nije uspio pronaći put do mreže.
Splićani su pretrpjeli sedmi ovosezonski poraz te za drugoplasiranom Rijekom zaostaju osam bodova, dok Istra i s ovom pobjedom drži šesto mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.