Oglasila se prva supruga Denisa Buntića: Nikad nije digao ruku na mene niti sam bila izložena nasilju 

Foto: fah

Slučaj bivšeg reprezentativca Denisa Buntića koji je pretukao suprugu i dalje potresa javnost. Svoju stranu sada je otkrila i njegova prva supruga Ana Primorac – koja je provela s njim 17 godina i tvrdi da do trenutka razvoda nikad ije digao ruku na nju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo je moja prva i posljednja izjava koju dajem za medije isključivo zbog želje da prestane linč na osobe koje ne zaslužuju biti dio ove priče, nažalost aktualne u medijima. Radim ovo u svrhu zaštite naše maloljetne djece“, istaknula je Ana Primorac.

“Naša bračna zajednica okončana je u veljači 2018. godine. S Denisom Buntićem provela sam 17 godina, dobili smo kćer i sina koji su još maloljetni. Do kraja naše bračne zajednice kada smo se razišli sporazumno Denis Buntić nikad nije digao ruku na mene niti sam bila izložena nasilju svog bivšeg supruga”, kazala je Primorac za Slobodnu Dalmaciju.

Dodala je kako je njihov brak prekinut na sporazuman način i dogovorom o brizi za djecu. Ističe i kako ne može komentirati privatni život bivšeg supruga nakon što su se razišli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Djeca viđaju oca kad požele i on njih isto. Nema nikakvih problema u njihovu odnosu”, zaključila je Ana.

> Slučaj Denisa Buntića: Neki osuđuju nasilje, ali propituju isceniranost snimke i ukazuju na nelogičnosti

Podsjetimo, u javnosti se pojavila informacija o reprezentativcu Denisu Buntiću koji je pretukao suprugu. Objavljena je i snimka, a zbog koje neki propituju isceniranost konkretnog događaja tj. snimke. To, naravno, ne znači da ne osuđuju fizički i svaki drugi napad na bilo koga, osobito jačeg na slabijeg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.